Materiale

GERARD CONSTRUCT ROOF

Oferim TABLA SUEDEZA si TABLA ZINCATA, in premiera in Romania! Timpul de montare al unui acoperis din tigla metalica este de maximum 3 zile pentru un acoperis cu suprafata mai mica sau egala cu 300mp(daca permit conditiile meteo).

Dispunem de o echipa de montatori formata din 6 membri, fiecare montator detine atestat pentru montare tigla metalica. Atestatele sunt obtinute in urma unor stagii de pregatire care au fost organizate in Polonia, de producatori cu renume mondial. Echipa de montatori beneficiaza de unelte de ultima generetie, necesare montajului, cu care se pot respecta absolut toate standardele in domeniu.

FIRMELE CU CARE LUCRAM

GERARD ROOFING SYSTEMS

La tigla metalica Gerard, otelul este acoperit pe ambele fete cu un strat de Zincalume (un aliaj de aluminiu si zinc). Acest aliaj face ca rezistenta la coroziune sa fie de 8 ori mai mare decat un acoperis din tabla galvanizata.

BILKA

Durată de viață. Un acoperiș din țiglă metalică, dacă este montat conform recomandărilor specialiștilor, trebuie să aibă aceeași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, minimum 50 – 60 de ani.

RUKKI

Acoperisurile metalice Ruukki sunt durabile, moderne, estetice si se incadreaza perfect in orice stil arhitectural de cladire. In plus, calitatea acestora este certificata de garantiile oferite, de pana la 50 ani.

CARRETA

Grupul de firme Caretta a fost infiintat in anul 2006. Cerintele pietei au directionat domeniul de activitate al firmei catre distributia sistemelor complete pentru acoperisuri din tigla metalica.
Sef servicii:   0737489988

Suna Acum