Gerard Construct Roof

Acoperisuri din tigla ceramica

Învelitoarea de țiglă ceramică este una din cele mai vechi tipuri de învelitoare cunoscută. Ea nu trebuie numai să raspundă exigentei de etanșeitate, dar trebuie să satisfacă și o serie de exigențe referitoare la durabilitate, rezistență și foc, aspect estetic, etc. Însă ca orice material sensibil la rece/cald trebuie intreținut, de regulă se întreține anual, se verifică starea țiglelor, etanșeitatea coamelor, și starea elementelor din tablă(dolii, tabla din jurul hornurilor, starea jgheaburilor, a gurilor de scurgere, etc), reparația se poate face fie parțial, prin înlocuirea cartonului și a șipcilor, fie decopertarea totală, după caz.

Învelitoarea din tablă fălțuită

Învelitoarea din tablă fălțuită este cea mai “populară” învelitoare din București, fiind singura învelitoare cu etanșeitatea 100%, se întreține ușor printratamente anticorozive si vopsele. Reparații sau modificări i se aduc numai în cazul deteriorării în timp sau în cazul montării defectuoase/proaste a tablei, (sunt foarte multe cazuri în Bucuresti, din păcate). Cauzele infiltrațiilor pot fi greu de depistat întrucât apa poate avea punct de intrare în orice alta zonă decât cele vizibile, traiectoria apei pe sub tablă fiind influențată de panta acoperișului.

Acoperișurile cu șindrilă bituminoasă

Pentru acoperișurile cu șindrilă bituminoasă care au probleme cu infiltrațiile, se poate efectua atât înlocuirea părților defectuoase cât și reparația cu mastic bituminos, în funcție de “gravitatea” infiltratiei. Sunt foarte rar întâlnite cazuri la acest tip de acoperiș, fiind printre cele mai sigure învelitori. În cazulacoperișurilor terasa care au probleme cu infiltrația, reabilitarea constă în decopertare, dacă acest lucru este posibil și refacerea hidroizolației.Sef servicii:   0737489988

Suna Acum