Despre noi

Ioan Suciu


Sunt foarte multumit de serviciile oferite de-a lungul perioadei indelungate de colaborare cu aceasta echipa. Recomandam tuturor!

Ioana Voicu


Am fost foarte multumita de firma de reparatii acoperisuri, atat din punct de vedere al pretului, cat si din punct de vedere al calitatii.

Niculae Cristian


Baietii au facut treaba buna, iar pretul nu a fost deloc mare. Am casa destul de mare si ma asteptam sa fie un cost uluitor, dar a fsot foarte accesibil!

Livia Gheorghe


Acum o saptamana am apelat la aceasta firma pentru a schimba din acoperisul casei mele. Sunt extrem de multumita de ei, ii recomend!

Avem experienta de peste 15 ani in domeniu. Putem crea de la acoperisuri simple pana la acoperisuri complicate cu un design special si modern.

Executăm la preturi de criză prestări servicii de montaj sau reparații acoperiș în România. Efectuăm remedieri pentru sisteme de acoperișuri metalice (tip lindab), sau beton(bramac, elpreco, etc). Acoperisuri din tigla ceramica veche (Învelitoarea de țiglă ceramică este una din cele mai vechi tipuri de învelitoare cunoscută.

Ea nu trebuie numai să raspundă exigentei de etanșeitate, dar trebuie să satisfacă și o serie de exigențe referitoare la durabilitate, rezistență și foc, aspect estetic, etc. Însă ca orice material sensibil la rece/cald trebuie intreținut, de regulă se întreține anual, se verifică starea țiglelor, etanșeitatea coamelor, și starea elementelor din tablă(dolii, tabla din jurul hornurilor, starea jgheaburilor, a gurilor de scurgere, etc), reparația se poate face fie parțial, prin înlocuirea cartonului și a șipcilor, fie decopertarea totală, după caz.

Învelitoarea din tablă fălțuită este cea mai “populară” învelitoare din București, fiind singura învelitoare cu etanșeitatea 100%, se întreține ușor printratamente anticorozive si vopsele. Reparații sau modificări i se aduc numai în cazul deteriorării în timp sau în cazul montării defectuoase/proaste a tablei, (sunt foarte multe cazuri în Bucuresti, din păcate). Cauzele infiltrațiilor pot fi greu de depistat întrucât apa poate avea punct de intrare în orice alta zonă decât cele vizibile, traiectoria apei pe sub tablă fiind influențată de panta acoperișului.

  • Transport gratuit100%
  • Proiecte finalizate100%
  • Proiecte de tip montaj tigla metlica100%

Cine suntem?

Suntem una dintre cele mai vechi firme de reparatii acoperisuri din Bucuresti. Suntem pe piata din Romania de mai bine de 15 ani. Facem fata cu brio oricarei provocari si va oferim o multitudine de culori din care puteti alege la schimbarea acoperisului. Oferim servicii de reparatii acoperisuri cu tigla metalica .

Servicii oferite

Durata de viata pentru produsele noastre este de 30 de ani. Datorita straturilor speciale, tigla metalica e protejata impotriva coroziunii, fiind proiectata sa reziste la vant, la ploaie, la zapada abundenta si la incendii. Avem experienta necesara pentru a crea orice tip de acoperis.Sef servicii:   0737489988

Suna Acum